Otsikko kuvaa tämänhetkistä olotilaa. Tekemistä on koko ajan ja kamalan paljon, ja niinpä havahduin siihen tosiasiaan, että blogikirjoittaminen on pahasti retuperällä, eli syyskuu on ollut kovin hiljaista aikaa... Pyydän anteeksi teiltä harvoilta mutta sitäkin tärkeämmiltä lukijoiltani!

Mutta onneksi tekeminen on mielekästä ja tarjoaa uusia kokemuksia. Tämän viikon aikana olen ollut ehdokasvalokuvauksessa vaaleja varten, ja kuvasta taitaa tulla ihan siedettävän näköinen ;) Mielenkiintoinen kokemus oli päästä käymään Turun seudun puhdistamossa Kakolan alla. Monimutkaisen järjestelmän suunnittelu ja rakentaminen jaksaa ihmetyttää minua, joka en ole kovin tekninen henkilö... Lisäksi viikkoon on mahtunut biljardin peluuta työkavereiden kanssa, vaalitukiryhmän kokous, ensi-ilta Jo-Jo Teatterilla, varainkeruuta Turun ylioppilasteatterin tulevaa 50 -vuotisjuhlavuotta varten, ja tenttiin lukua. Huomenna siis kasvatussosiologian tentti, jonka jälkeen kasvatustieteen perusopinnoista on jäljellä enää yksi ponnistus.

Nettisivuni ovat nyt muuten auki, eli tämän blogin lisäksi kannattaa vilkaista myös niitä, sieltä löytyy mm. vaaliteemojani. Sloganiksi muodostui verbaaliakrobaatti-vaalipäällikön ansiosta "Ärhäkkä M". Ja "Mette tulistuu puolestasi". Siis täydellä roihulla kohti vaaleja ja rakentamaan meille kaikille parempaa Turkua!